top of page
  • Marta Dušková

Sociální automobil je projekt, který pomáhá

Sociální služby města Kralupy nad Vltavou převzaly v pondělí 26. června sociální automobil značky Dacia Jogger, který budou využívat zaměstnanci i klienti služeb.

Pro Sociální služby města Kralupy nad Vltavou je to již druhý vůz, který obdržely v rámci této formy spolupráce.

Sociální služby města Kralupy nad Vltavou poskytují potřebným lidem terénní pečovatelskou službu na území města i v okolní obcích.


Jejich motto: „V péči o štěstí druhých nacházíme své vlastní“. Platón


Vůz byl pořízen za finanční podpory mnoha sponzorů a pod záštitou poděbradské reklamní agentury Kompakt s.r.o., která stojí za celým smysluplným projektem Sociální automobil.


Cílem projektu je za spoluúčasti firem a společností snaha vytvořit, zdokonalit a obnovit vozový park v ústavech a zařízeních, které se svou činností zaměřují na výchovu, vzdělání, rehabilitaci a integraci zdravotně, mentálně či jinak hendikepovaných lidí.


„Jsme toho názoru, že každá společnost, která během několika let zdomácněla na našem trhu a s úspěchem provozuje svou činnost, by mohla nebo měla alespoň malou částí někomu pomoci. Od roku 1997, kdy naše společnost zahájila realizaci tohoto projektu, se nám podařilo za pomoci firem a společností po celém území naší republiky s úspěchem předat již 1021 „sociálních automobilů“ jež pečují o naše spoluobčany mentálně či tělesně postižené nebo přestárlé. Vzhledem ke zkušenostem ze zahraničí byl doposud tento projekt postaven na vozech Renault Master, Renault Kangoo, Dacia Dokker, Dacia Lodgy a Dacia Jogger. V letošním roce bychom velmi rádi za pomoci našich klientů, tedy Vás, firem a společností, v této činnosti pokračovali a vybraným ústavům a zařízením z celé republiky předali další výše zmíněné vozy“.

Citace z webu společnosti www.kompakt-cr.cz


Použité fotografie z Facebook Kralupy nad Vltavou

72 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page